Bemutatkozás

Sebestyén István vagyok.

A gyerekkori hobbifényképezés után 2000-ben kezdtem újra fényképezni, mivel újságíróként számos esetben nekem kellett illusztrációt készítenem a cikkeimhez.

Ma már vannak magazinok (Veranda, Gerenda), amelyeknek elsősorban csak fotózok, ezen kívül hét éve foglalkozok esküvői fotózással is.

Szakmai fejlődésemre többek között Daróczi Csaba volt nagy hatással – ezúttal is köszönet érte. Stílusomra – szakmai ártalom! – a riportfotózás jellemző, de hangsúlyt teszek a beállított modellfotókra is.

Meggyőződésem, hogy egy esküvői fotósorozat minősége erősen függ a pár és a fotós közötti kapcsolattól is. Ezért igyekszek segíteni abban, hogy a fotózás ne a stresszfaktort növelje a Nagy Napon, hanem olyan jó hangulatban teljen, ami azután a fotókon is meglátszik 🙂

_DDC0091(1)

ŐK MONDTÁK

“Csak ajánlani tudjuk Istvánt. Időt szánt arra, hogy feloldódjunk, olajozottan ment végig a fotózás, és amit nagyon kiemelnénk, az a humorérzéke! Ha újra kellene választani, ismét rá esne a választásunk!” – Máté és Marcsi

vg_beallitott-26

“Szimpatikus volt, hogy személyesen találkoztunk Istvánnal, mielőtt még megállapodtunk volna. Ekkor megmutatta a munkáit, azokat is, amelyek nem voltak fent az interneten.

A személyes találkozás alkalmával körvonalazódott bennünk, hogy milyen elképzeléseink vannak az esküvői fotózásról. István már akkor hasznos tanácsokkal látott el minket.

Készítettünk jegyesfotókat is, ahol volt alkalmunk jobban megismerni egymást, és már ekkor láttuk a képeken, hogy jól döntöttünk az esküvői fotóst illetően.

Az esküvőn István lelkiismeretes munkát végzett és volt “szeme” meglátni a pillanatokat, így az esküvő nagyobb, fontosabb és apróbb, meghittebb pillanatait egyaránt elkapta.” – Gábor és Viola

“Számunkra örök élmény marad a fotózás: profizmus, oldott hangulat, jókedv és sok nevetés. A kevésbé szokványos helyszín sem jelentett akadályt, esetünkben például egy kis pancsolás a tóban. Ha valami egyedit és különlegeset szeretnétek, akkor jó helyen keresgéltek.” – Norbi és Kriszta